Kennismaking:

Graag wil ik mij nader aan u voorstellen, zodat u meer idee heeft wie u straks in of om uw huis heeft werken.

Mijn naam is Paulo Bartolomeu en ben geboren in Angola (Afrika) in het jaar 1973. Ik ben van kleins af aan al handig geweest met mijn handen en wist toen al dat ik later graag een ambachtelijk vak wil uitoefenen. Na een tijd in Portugal te hebben gewoond, woon ik inmiddels sinds 1994 in Nederland.

Peter Soeterbroek, mijn schoonvader, heeft zelf ook jaren een eigen schildersbedrijf  gehad. Hij heeft mij enthousiast gemaakt voor het schildersvak. Helaas is Peter op 8 februari 2010 overleden. Een groot gemis, hij was mijn leermeester en heeft mij tot het laatst bijgestaan met advies en raad.

Ik heb mijn schildersdiploma gehaald en heb jaren gewerkt bij een gerenomeerd schildersbedrijf. In 2010 heb ik de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. 
Samen met mijn vrouw Ingrid Soeterbroek heb ik 3 kinderen. Mijn vrouw ondersteunt mij met de administratie, zodat ik me volledig kan richten op het uitvoerende werk.

 

   

Telstar Online Facebook Schildersbedrijf Paulo Bartolomeu Twitter Schildersbedrijf Paulo Bartolomeu  Hyves Schildersbedrijf Paulo Bartolomeu iGoogle